Over ons

Onderhoud Reparatie & Revisie

Onze monteurs staan dagelijks voor u klaar om Onderhoud & Revisie te verrichten aan uw complete machinepark. Van productsystemen en installaties, pompen  tot werktuigmachines voor metaal en industrie. Alle werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden in ons eigen werkplaats  en op locatie waardoor snel geschakeld kan worden. Ons personeel is goed opgeleid, ervaren en VCA-VOL gecertificeerd. Er wordt gewerkt met het juiste gereedschap en materiaal van hoge kwaliteit.

Onze medewerkers staan dan ook 24/7 voor u klaar. Door direct contact met de juiste persoon binnen Matrho BV en onze flexibele medewerkers kunnen we snel schakelen en u voorzien van de beste service. We leveren monteurs en materiaal, werken op locatie en in onze eigen werkplaats.

Onze reparatie werkplaats in Helmond is ingericht op service, onderhoud en revisie werkzaamheden. Hierin verrichten wij o.a. reparatie draai en freeswerk, ook voor kleinschalig seriewerk kunt u bij ons terecht. Daarnaast verrichten we laswerkzaamheden Mig/Mag – Tig en beklede elektrode. Matrho voert ook laswerkzaamheden uit op locatie.

Pomp revisie

Matrho heeft zich in de loop der jaren ook gespecialiseerd in pomp reparatie, revisie, service en onderhoud van alle merken en typen. Van een kleine pomp reparatie tot volledige revisie en onderhoud van alle draaiende productie middelen.

Laswerk

Zowel op locatie als in eigen werkplaats verzorgen wij al uw laswerk (MIG/ MAG, TIG en beklede elektrode). In onze technische groothandel Matrho-Tools is een groot assortiment lasapparaten en andere benodigdheden aanwezig als officieel Kemppi dealer.

Nen 3140 Keuring

Matrho bv houdt zich bezig met veiligheid, wij bieden u een totaalpakket aan keuringen aan. Elektrische gereedschappen en machines(NEN 3140), hef- en hijsmiddelen(NEN 818), ladders en trappen (NEN 2484) en valbeveiliging(NEN 361).

Bedrijfsverhuizing

Bij het verhuizen van uw productsystemen en machines dragen de specialisten van Matrho er zorg voor dat alles veilig en op de juiste manier gedemonteerd, verplaatst en gemonteerd word.

onderhoud

"The whole is more than the sum of its parts"

- Aristoteles

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of via het contact formulier.

0492 526 274

Matrho Industrial Services, Metals & Tools laat uw industriële installaties maximaal presteren, dat is onze missie!

Lees meer

Matrho Tools levert een compleet assortiment industriële toebehoren voor de industrie en techniek.

Lees meer

Matrho Metals is dé regionale leverancier en allround specialist vooor alle Ferro en Non-Ferro metalen

Lees meer

Keurmerken

Matrho garandeert altijd servicegerichte monteurs, MBO elektrotechnisch als mechanisch en VCA VOL gecertificeerd. 

contact