Home Industrial Services Metals Tools Contact
Mail: info@matrho.nl?subject=Vraag via website

Helmond, 6 juli 2015

Meer Informatie?

Voor meer informatie: Lage Dijk 27, 5705 BX Helmond, 0492-552 439

Of per mail: info@matrho-tools.nl

Matrho Tools is vanaf heden Premium Dealer voor kemppi in de regio Helmond.

Matrho Tools Premium Dealer Kemppi voor regio Helmond

Naast Matrho Metals bestaat Matrho uit Matrho Industrial Services en Matrho Tools. Matrho Tools is onlangs Premium Dealer geworden van Kemppi, producent van lasapparaten, productieve lasoplossingen en diensten voor de regio Helmond.

Matrho Tools is een technische groothandel voor metaaltechniek en industrie, die gereedschappen, machines en complete werkplaatsuitrustingen levert. En ook lasapparatuur en lasbenodigdheden. Het bedrijf levert al jaren apparatuur van de Finse producent Kemppi. “We lassen in onze werkplaats en op locatie zelf al jaren met Kemppi”, aldus Ruud van der Jagt. “Een A-merk, waarmee we zeer goede ervaringen hebben.”

Matrho realiseert verkoop, verhuur, reparatie, service, keuringen en onderhoud van Kemppi apparatuur en levert het complete programma: MIG/MAG lassen, TIG lassen, MMA lassen, pistolen en toortsen, oplossingen voor lasautomatisering en boogprestaties, software en uitrusting voor persoonlijke bescherming. Van der Jagt en Oomen zijn er heel blij mee. “Kemppi is een topmerk dat voorop loopt met innovatie. Ze hebben perfecte faciliteiten in Breda, waar onze medewerkers zijn getraind op hun apparatuur.”

Matrho Tools was al jaren subdealer van Kemppi via Jan Romijn van Las & Snijtechniek Holland. Romijn (meer dan 45 jaar praktijk-, adviesen verkoopervaring) werkt inmiddels samen met Certilas in Huissen, leverancier (in meer dan 50 landen) van ‘s werelds breedst gesorteerde programma uitsluitend gecertificeerd lastoevoegmateriaal. Uiteraard wordt dit ook geleverd door Matrho Tools, dat zich hiermee dan ook Point of Sale mag noemen. “Er zijn in Helmond heel veel bedrijven die lassen, ook in de reparatiesector. Die kunnen we hiermee uitstekend bedienen”, aldus Van der Jagt.

www.kemppi.nl
www.certilas.nl

Kemppi is een zeer bekende leverancier van topkwaliteit en productieve lasoplossingen.