Home Industrial Services Metals Tools Contact
Mail: info@matrho.nl?subject=Vraag via website

Uw ijzeren voorraad in metaal en non-ferro

Matrho Metals is uw leverancier voor Ferro en Non-Ferro metalen. Wij leveren uw product op maat. Zagen, knippen en kantwerk, bij Matrho Metals bent u aan het juist adres. Matrho Metals blinkt uit in kennis, assortiment en flexibiliteit. U ervaart hier de professionaliteit en service die ook kenmerkend is voor de andere Matrho-bedrijven. Als meedenkende partner levert Matrho Metals een bijdrage aan het succes van haar klanten.

Assortiment


Matrho Metals voert als groothandel een breed assortiment metaal en non-ferro platen en profielen. Direct uit voorraad heeft u zo de beschikking over gelegeerd en ongelegeerd staal in blanke en warmgewalste uitvoering, RVS, aluminium en overige non-ferro kwaliteiten. Bovendien leveren wij ook de aanverwante artikelen zoals bijvoorbeeld lasfittingen en draadfittingen, doppen en bevestigingsmiddelen. Dankzij de ijzeren voorraad bij Matrho Metals kunt u uw eigen voorraden klein houden.

Bewerkingen


Matrho Metals heeft niet alleen een breed assortiment, maar ook een zeer brede expertise. Dat is uiterst praktisch, want haar deskundige medewerkers kunnen u van alle informatie voorzien over de materialen en hun toepassing. Matrho Metals kan op uw verzoek  onder andere zagen en knippen. Daarnaast zijn de Matrho bedrijven in staat om op basis van uw wensen tal van andere bewerkingen op de materialen uit te voeren. Voor u verhoogt dit de efficiency en flexibiliteit.

Logistiek


Alle materialen kunnen met het eigen wagenpark van Matrho Metals altijd op tijd geleverd worden. Ook hier is flexibiliteit vanzelfsprekend. Dus in noodgevallen denken we graag met u mee over een passende oplossing. De eigen chauffeurs helpen bij het lossen van de lading. Daarnaast kunt u zonder afspraak alle materialen ook altijd afhalen of langs komen voor een advies op maat.

Klanten


Tal van bedrijven hebben de weg naar Matrho Metals gevonden en hebben daarbij ervaren hoe groot de voorraad én expertise hier is. Technische diensten en constructiebedrijven, maar ook machinefabrieken, verspaners, interieurbouwers, de industrie als ook scholen. Of het nu gaat om grote hoeveelheden of slechts een kleine bestelling, u bent altijd meer dan welkom bij Matrho Metals.