Home Industrial Services Metals Tools Contact
Mail: info@matrho.nl?subject=Vraag via website

Onderhoud en revisie


Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar om Onderhoud & Revisie te verrichten aan uw complete machinepark. Van productsystemen en installaties tot werktuigmachines voor metaal en industrie.

Laswerk


Zowel op locatie als in eigen werkplaats verzorgen wij al uw laswerk (MIG/ MAG, TIG en beklede elektrode). In onze technische groothandel Matrho-Tools is een groot assortiment lasapparaten en andere benodigdheden aanwezig als officieel Kemppi dealer.

Keuringen


Matrho bv houdt zich bezig met veiligheid, wij bieden u een totaalpakket aan keuringen aan.

Elektrische gereedschappen en machines(NEN 3140), hef- en hijsmiddelen(NEN 818), ladders en trappen (NEN 2484) en valbeveiliging(NEN 361).

Bedrijfsverhuizing


Bij het verhuizen van uw productsystemen en machines dragen de specialisten van Matrho er zorg voor dat alles veilig en op de juiste manier gedemonteerd, verplaatst en gemonteerd word.

Uw partner voor industriële diensten en (gebruikte) machines

Matrho levert, naast service, ook gebruikte machines. Deze machines worden volledig gereviseerd waardoor ze wederom in uitstekende staat verkeren en optimaal functioneren. Matrho Industrial Services heeft een constant aanbod van diverse gebruikte machines die steeds worden opgenomen in ons assortiment.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

“The whole is more than the sum of its parts.”

- Aristoteles

Gebruikte machines


Naast nieuwe machines in onze technische groothandel Matrho-Tools hebben we ook een aanbod van gebruikte machines in goede conditie.


Klik hieronder voor het actuele aanbod:

aanbod

Verhuur


Matrho BV verhuurd technisch materieel als lasaggregaten, hoogwerkers, heftrucks, lasapparaten, pompen en machines.


Klik hieronder voor het actuele aanbod:

aanbod